Angelina Jolie

Angelina Jolie új filmje

Angelina Jolie


Angie jövőre új filmmel várja rajongóit a mozikban. Az új thriller a Salt címet viseli és már nagy a nyüzsi körülötte... nem régen került ki az előzetes és jó kis akcióra számíthatunk.
Angie egy CIA ügynököt alakít, akit megvádolnak azzal, hogy orosz kém, így menekülnie kell, hogy bizonyíthassa ártatlanságát... és elkezdődik a hajsza...

Átlag: 4.2 (13 szavazat)

Az est, amikor az álmok valóra válnak…

Anne Hathaway, Heidi Klum, Nicole Kidman, Vanessa Hudgens, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon

Az idén is megrendezésre kerülő – a sorban a 81. - Oscar gála a szokásos pompában zajlott. A filmes szakma színe-java jelen volt vagyonokat érő kreációkban, luxus ékszerekkel. Íme a legjobban öltözött hölgyek sora, a teljesség igénye nélkül:

Anne Hathaway, egy klasszikus Armani-ban

Heidi Klum, egy vérpiros Roland Mouret kreációban, 900 000 dolcsis ékszerekkel

Kate Winslet, egy fekete Stefano Pilati-ban, gyémánt ékszerekkel

Nicole Kidman, egy L'Wren Scott kreációban, antik ékszerekkel

Sarah Jessica Parker, a mindig nyerő Dior-ban, gyémánt ékszerekkel

Vanessa Hudgens, egy Marchesa-ban, olyan, mint a fiatal Audrey Hepburn

Angelina Jolie, Elie Saab kreációban, smaragd fülbevaló, nyaklánc

Jennifer Aniston, Valentino-ban, Bulgari gyémántokkal

Reese Witherspoon, Rodarte kreációban, antik ékszerekkel

Átlag: 4.4 (28 szavazat)

Angie és Jenn ismét a szorítóban

Angelina Jolie, Jennifer Aniston

Ismét kirobbant a háború a két vadmacska, Brad Pittné és ex-Brad Pittné, között... a pletykák szerint Brad egyre jobban eltávolodott Angietől, aki depresszióval küzd és ismét Jenn háza tájékán sündörög.... állítólag Angie talált Brad telcsijében egy üzenetet, ismeretlen számról, ami mondhatni igen intim hangvételű volt.... errre Angie kiverte a hisztit. Az ismeretlen sms küldő valszeg Jenn volt és ez méginkább szíven ütötte Angiet... most ismét beindult a már csitulni látszó rivalizáció a két csajszi között, az újságok hasábjain szólnak be egymásnak... elég keményen

Átlag: 4.2 (25 szavazat)

Angelina Jolie depressziós

Angelina Jolie

Ismét fókuszban a Pitt-Jolie páros... nade most már nem az iker babák születése kapcsán, hanem Angie problémáitól hangos a bulvár sajtó. A pletykák szerint Brad Pitt kedvese, gyermekei anyja, szülés utáni depresszióban szenved... és állítólag súlyos az állapota, hol görcsösen sír, hol meg hisztérikusan nevet. Na, az sem segít az állapotán, hogy a babák a bélrendellenességük miatt sokat sírnak, Angei meg aggódik... és mindemellett Brad is egyre gyakrabban lép le otthonról, mert egyre nehezebben viseli az állandó baba-mama hisztit, és ezzel még csak súlyosbítja Angie állapotát

Átlag: 4.1 (24 szavazat)

Szexi rucik - régen és most

Angelina Jolie,Julia Roberts,Rose McGowan,Monica Bellucci

Minden idők legszexisebb ruhái azok a csipke, tüll cuccok, amelyek mindent megmutatnak,
mégis alig látszik valami "lényeges"... Hollywood legnagyobb dívái is így gondolkodtak,
mert az idők folyamán sorra magukra rántották az "édes kis semmi" darabokat... itt egy kis retró összeállítás azokból az időkből, amikor Angelina Jolie még csak kis csikó volt és Julia Roberts meg fiatal nő :-)
DE! itt az új generáció is... a Bűbájos Boszi, Rose McGowan, is tudja, hogy mitől döglik a légy...

Átlag: 3.5 (26 szavazat)

Angelina Jolie cicije népszerű (volt) .....

Angelina Jolie

A vastag ajkú kebelcsoda nem kis felűnést keltett... Angie cickói eddig sem voltak semmik, de a terhessége alatt már végképp kibuggyantak mindenből... a sóvár férfi tekintetek legnagyobb örömére :-)némelyiknek még a nyála is elcseppent :-) de most, hogy kint vannak a babák már tuti, hogy cicik is lassan lappadásnak indulnak... hiába, minden csoda (cici) 3 napig tart :-)

Átlag: 3.8 (40 szavazat)

Baba-árfolyamok

Angelina Jolie,Brad Pitt,Christina Aguilera,Jennifer Lopez

A hollywoodi celeb bagázs ismét egy tutira jövedelmező pénzforrásra talált... rájöttek arra, hogy ha összehoznak egy babát akkor valószínűleg sokan lesznek kíváncsiak arra, hogy milyen a pici... és talán még jól meg is fizetnék nekik, ha egy-két sajtós kamera elkattanhatna.... és jött a korszakalkotó ötlet! Milliós nagyságrendű összegekért árulják a celeb-babák első képeit a boldog celeb-szülők... újabb bizonyíték arra, hogy az ember milyen kreatív is tud lenni, ha pénzkeresésről van szó :-)
Christina Aguilera mindössze 2 millió dolcsit kért elsőszülőtte baba-képeiért.... ő még elég olcsón adta...
Jennifer Lopez már nem szégyenlősködött a maga 6 milliójával... bár ő két babát is fel tudott "mutatni", mivel ikrei születtek.
A legdrágább baba-fotó c. verseny képzeletbeli dobogóján Brad Pitt és Angelina Jolie előszülötte, a kis Shiloh, áll... az ő első képeiért összesen 10 millió dolcsit kaszált a híres páros, ugyanis több országban is árusították... de azt meg kell hagyni, hogy a pénzt az utolsó centig jótékonysági szervezetek kapták... csak arra lennék még kíváncsi, hogy a múlt héten született sztár ikerpár, az újabb Pitt-Jolie babák, mennyit érnek majd meg a lapoknak...

Átlag: 4.5 (51 szavazat)

Randi Cannes-ban

Angelina Jolie,Brad Pitt

A Cannes-i Filmfesztivál rendezvénysorozatát követően Brad Pitt és Angelina Jolie felszabadított magának egy délutánt - kizárólag ketten, gyerekek nélkül - és randizni mentek! Ellátogattak a város nevezetességeihez, kéz a kézben sétáltak, nevetgéltek... a pletykák szerint valóságos első-randi kerekedett a meghitt sétából... a szemtanúk szerint nagyon édesek voltak együtt :-)

Átlag: 4.1 (28 szavazat)

Cannes-i trendy 2008

Angelina Jolie,Monica Bellucci,Natalie Portman,Gwyneth Paltrow,Cate Blanchett,Eva Longoria,Natalie Portman,Penelope Cruz

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál az idén is megrendezésre került és előreláthatóan szépszámmal képviseltette magát a filmes szakma színe-java... valóságos sztár-özön hullámzott végig a vörös szőnyegen. Angelina Jolie már szinte nem is ment, inkább csak gurult... a pletykák szerint a fesztivál első napján egyedül jelent meg, Brad csak később csatlakozott hozzá... ha minden igaz, ez azért történt, mert a Pitt-Jolie poronty, Shiloh Jolie-Pitt, indulás előtt az őt szeretgető apukáját lepisilte, így Brad-nek át kellett öltöznie... nagy késéssel ugyan, de végül befutott... :-)
A ruha-parádé magáért beszélt, a többnapos rendezvénysorozaton a hírességek kedvükre cserélgethették a méregdrága cuccok tömegeit... a legtutibb Eva Longoria volt, de Monica Bellucci, Natalie Portman, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Penelope Cruz is hozta a formáját... Cate Blanchett-nek pedig külön gratula, mivel ilyen kevéssel a szülése után szinte teljesen visszanyerte eredeti alakját!

Átlag: 4.5 (21 szavazat)

Brangelináék nem bírnak a kölykökkel

Brad Pitt,Angelina Jolie

Brad Pitt és Angelina Jolie csemetéi igazi kis gengszterek...ha akarnak, akkor bármit elérhetnek a szülőknél. A pletykák szerint folyton sütit és édességet esznek. Sőt, ha valamelyik fagyit akar reggelizni, akkor azt is fog.
Brangelináék mindent elkövetnek, hogy négy csemetéjük a lehető legjobbat kapja mindenből, ám a sok mesterséges kaja nem biztos, hogy a legjobb választás. A híres páros ugyanis még egy rántottát sem tud összedobni, ezért a kicsik folyton kész kaját kapnak és ezért hiperaktívak és erőszakosak egymással. Zahara mindig Shiloh-t kínozza, nemrég egy fogát is kiverte. Mad pedig Paxon vezeti le a fölösleges energiáit. Kék-zöld folt mindegyik, mert megállás nélkül verekednek. Brangelináék háza olyan, mint egy háborus övezet... csak azt csodálom, hogy Pitt tábornok még nem csapott szét közöttük...

Átlag: 3.8 (28 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji